Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ονομαστήρια Καθηγουμένου π.Στεφάνου


Αγρυπνία Αγίου Στεφάνου, 27 Δεκεμβρίου 2011




Με Αγιορείτικη «Λιτή» και πολύ κατάνυξη εώρτασε χθες τα Ονομαστήριά του ο Καθηγούμενος της Ανδρώας Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουβαρά Αττικής Παν/τος Αρχιμανδρίτης κ. Στέφανος Τσακίρογλου.

Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχεν ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. ΑΝΔΡΕΑΣ εν συλλειτουργίᾳ μετά του Σεβ. Επισκόπου Αμαθούντος κ. ΛΑΖΑΡΟΥ. Συλλειτούργησαν ακόμη οι Κληρικοί της Μονής π. Δαμασκηνός, π. Κυπριανός, π. Ανανίας και ο Διάκονος της Μονής π. Μεθόδιος.

Ευχόμεθα ταπεινώς τα έτη του Αγίου Καθηγουμένου να είναι πλείστα όσα δια να διακονεί εις έτη πολλά ακόμη τον πονεμένο άνθρωπο όπου γης που τον έχει ανάγκη και τον χρειάζεται. Επίσης, ο Θεός να του δώη ρήμα σοφίας ώστε να οδηγεί εις λιμένας σωτηρίους την πνευματική ολκάδα της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως που του χάρισε ο Κύριος, έργο η Ιερά Μονή του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος ΜΑΤΘΑΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: