Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ονομαστήρια Σεβ. Λαρίσης

29 Ιανουαρίου / 11 Φεβρουαρίου
Ανακομιδή Λειψάνων Ιερομάρτυρος Ιγνατίου

Σήμερα, μνήμη της Ανακομιδής των Λειψάνων του αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, είθισται να εορτάζουν την Ονομαστική τους εορτή οι πλείστοι των Επισκόπων όσων φέρουν το όνομα του Αγίου. Ο Ιεράρχης της Λαρίσης κ. Ιγνάτιος, της καθ' ημάς Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος, εώρτασε την Ονοματική του Εορτή το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2009 εις την Ανδρώαν Ιεράν Μονήν Αγίων Αποστόλων Ραψάνης Λαρίσης. Προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας εν συνιερουργία μετά των Σεβ. Μητροπολιτών Αργολίδος κ. Παχωμίου και Θηβών & Λεβαδείας κ. Ανδρέου.

Επ' ευκαιρία της εορτής αυτής παραθέτουμε σχετικό φωτορεπορτάζ από τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου και ταπεινώς του ευχόμεθα όπως ο Άγιος Θεός, δια πρεσβειών του θεοφόρου Ιγνατίου, τού χαρίζει έτη όσα πλείστα δια να διακονεί σεμνώς, αγογγύστως και εν αδελφική αγάπη με όλους τους συν-Ιεράρχας του το πιστό λείμμα της μαρτυρικής μας Εκκλησίας.


Ο δίσκος μετά των κολλύβων του Αγίου.

" Άνωθεν οι Προφήται "

Ο Ιερομόναχος π. Φίλιππος

Ο Σεβ. Αργολίδος κ. Παχώμιος

Ο Σεβ. Θηβών κ. Ανδρέας

Ο Ιεροδιάκων π. Αγάθων αναγιγνώσκει το Ιερό Ευαγγέλιο

Ο Σεβ. Αργολίδος κηρύττων τον Θείον Λόγον

Από την Απόλυσιν την Θείας Λειτουργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: