Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Άγιοι Κων/νος & Ελένη

Πέμπτη 21 Μαΐου/3 Ιουνίου 2010,
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου & Ελένης,
Αγναντερού Καρδίτσης

Την ετήσια πανήγυρή του εώρτασε μεγαλόπρεπα ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγναντερού Καρδίτσης. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος έλαβον μέρος και συνιερούργησαν ο Εφημέριος του Ναού, Αιδ/τος Πρωθιερεύς π. Χρύσανθος Τσιανάκας και ο Παν/τος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Τσαλάγκας, από την Ιερά Μονή Αναλήψεως Δύο Βουνών Λαμίας. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο π. Χρύσανθος εχειροτονήθη Πρεσβύτερος από τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό ΜΑΤΘΑΙΟ Καρπαθάκη.

Επίσης, στους εωρτάσαντας εγγάμους Κληρικούς μας π. Κωνσταντίνο Γκατζιούρα (Εφημέριο των Ενοριών στην Κοζάνη) και π. Κωνσταντίνο Τσατάλη (Εφημέριο των Ενοριών μας στην Κατερίνη) ευχόμεθα την κατ' άμφω υγεία και πνευματική δύναμη, δια να συνεχίσουν αδιακόπως να διακονούν το ιερό Θυσιαστήριο στις Ενορίες της Μακεδονίας μας, στην πολύπαθη αυτή γη των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: