Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Νέος Αρχιμανδρίτης

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποίαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ άγει την Ονομαστική του Εορτή. Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Αρχιερατικής Λειτουργίας εις τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Κ. Ηλιουπόλεως, συμπαραστατούμενος υπό των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αργολίδος κ. Παχωμίου, Περιστερίου κ. Γαλακτίωνος και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.




Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ


ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ


π. ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ BRAUN,


Εφημέριος του Καθεδρικού

Ιερού Ναού
Αγίας Τριάδος

Κάτω Ηλιουπόλεως.





Προ του Δοξαστικού των Αίνων, ο Μακαριώτατος απένειμεν στον Ιερομόναχο π. Κασσιανό Braun, Εφημέριο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κ. Ηλιουπόλεως, το Οφίκκιον του Αρχιμανδρίτου. Ο π. Κασσιανός έχει εφημερεύσει σε πολλούς Ναούς της Εκκλησίας μας ανά την ελληνική επικράτεια. Τελευταίως δε διορίσθη στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος εις αντικατάστασιν του Εφημερεύοντος Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς και Νήσων κ. Παντελεήμονος, ο οποίος εφεξής ιερουργεί και χοροστατεί εις τους Ναούς της Μητροπολιτικής του Περιφερείας. Ο π. Κασσιανός έχει αναλάβει και την δύσκολη Ιεραποστολή στην Αφρικανική Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Κράτη Καμερούν και Κογκό.

Του ευχόμεθα ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: