Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Χειροτονία Πρεσβυτέρου Γεωργίου Αυγερινού


     Ένας ακόμη Κληρικός προστέθηκε στον δυναμισμό της Εκκλησίας μας. Είναι ο έγγαμος Διάκονος π.Γεώργιος Αυγερινός, ο οποίος την Κυριακή Ε΄ Ματθαίου (11/24 Ιουλίου 2016), χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΣΤΕΦΑΝΟΝ. Είναι έγγαμος με την Πρεσβυτέρα Ιωάννα Καραδήμα. Είναι 41 ετών και σπουδάζει ψυχολογία σε ανθρώπους με εξαρτήσεις.
    Η Χειροτονία ετελέσθη στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιθέας. Συμμετείχαν οι Εφημέριοι του Ναού Πρεσβύτεροι π. Δημήτριος Τσαρκατζόγλου και π. Βασίλειος Τσαρκατζόγλου και ο Πρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κωνστάντης. Συμπροσευχήθηκαν πολλοί πιστοί, συγγενείς και φίλοι του νεοχειροτονηθέντος π. Γεωργίου. Ο π.Γεώργιος θα διακονήσει τις Ενορίες μας στον Καναδά ( στο Toronto και στο Montreal ).
    Ευχόμεθα στον νέο Πρεσβύτερο και αγαπητό φίλο και συνοδοιπόρο π. Γεώργιο όπως αγρύπνω όμματι και ζεούση προθυμία διακονεί το εμπιστευθέν του ποίμνιο στον μακρυνό Καναδά, και κυρίως την νεολαίαν μας που τόσο θα τον έχει ανάγκη. 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: