Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πρώτη Αρχιερατική στην Αυστραλία


Κυριακή των Αγίων Πάντων 2012
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Καμπέρρας Αυστραλίας





Περιχαρή και εόρτιο υποδοχή ετοίμασαν οι πιστοί της Ενορίας Αγίων Πάντων Καμπέρρας στην μακρυνή Αυστραλία στον επί 25ετία Εφημέριό τους π. Ευστάθιο Τουρλή, όστις ανεδείχθη Μητροπολίτης Πατρών κατά την Συνεδρίασιν της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της 4ης/17ης Μαΐου 2012.

Ο Σεβασμιώτατος Ευστάθιος, αναλαβών και την Τοποτηρητείαν της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, προεξήρχε του Μεγάλου Εσπερινού και της πρώτης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καμπέρρας. Εκεί οι πιστοί στο πρόσωπο του Ποιμενάρχου τους είδαν τον ακάματο Κληρικό που γνωρίζουν ήδη 25 χρόνια τώρα και του συμπραστέκονται σε κάθε ποιμαντική δυσκολία και σε κάθε θεάρεστο έργο του. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Πάντων πέριξ του Ναού, ενώ κατά την διανομή του Αντιδώρου ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τον καθένα χωριστά.

Ας ευχηθούμε το έργο του Σεβασμιωτάτου Ευσταθίου και στην Τοποτηρητεία της Αυστραλίας να είναι πλούσιο και καρποφόρο για να μεταδίδεται συνεχώς το Φως της Αναστάσεως στην μακρυνή αυτή Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: