Επανερχόμαστε με όλες τις Ειδήσεις και τα Νέα της Ιεράς Συνόδου μας. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!!

Στη μουσική μας ακούτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προ έτους κοιμηθέντα αείμνηστο Μέγα Δάσκαλό μας, ρέκτη και πρωτεργάτη της ρωμέϊκης μουσικής παράδοσης Λυκούργο Αγγελόπουλο, τον αληθώς Μαΐστορα της Ψαλτικής Τέχνης!!!



Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η εορτή του Τιμίου Σταυρού


στην  Ιερά  Ανδρώα  Μονή

Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουβαρά Αττικής

14/27.9.2012









Με κατάνυξη εορτάστηκε η εορτή του Τιμίου Σταυρού στο Καθολικόν της Ανδρώας Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κουβαρά Αττικής. Της ολονυχτίου Ιεράς Αγρυπνίας χοροστάτησε και προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Εψηφισμένος Μητροπολίτης Βρεσθένης και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής κ. Στέφανος Τσακίρογλου. Εφημέριος της Εβδομάδος ήτο ο Ιερομόναχος της Μονής π. Ανανίας. Συλλειτούργησαν οι Ιερομόναχοι της Μονής π. Δαμασκηνός και π. Κυπριανός και οι Ιεροδιάκονοι π. Μεθόδιος Χούλλης και π. Βασίλειος Τσαρκατζόγλου.

Η Χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Βρεσθένης θα τελεσθεί - συν Θεώ - την ερχόμενην Τρίτη (9 Οκτωβρίου 2012) το πρωΐ στο Καθολικόν της Ιεράς Μονής, της οποίας θα παραμείνη Ηγούμενος, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Νικολάου και Συνοδικών Αρχιερέων της Εκκλησίας μας. Ο «Πρωτόκλητος» θα είναι εκεί, πρώτα ο Θεός, μεταφέροντάς σας πλούσιο ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: